Monday 22 November 2010

FormulareOnline.ro – primul si singurul site de formulare online din Romania a fost lansat\

18 noiembrie 2010 – FormulareOnline.ro primul si singurul site de formulare online din Romania a fost lansat astazi

Alexandru Marias, un dezvoltator web din Deva a lansat astazi primul si singurul site de formulare online din Romania.
Site-ul ofera posibilitatea oricarui Internaut roman sa-si faca cont gratuit si sa creeze formulare in cativa pasi simpli iar acestea vor putea fi accesate si completate online de orice utilizator de Internet.
Formularele online au fost folosite cu success pe web in intreaga lume inca de la inceputul Internetului, dar pana acum crearea unui formular online in Romania necesita ajutorul specialistilor in IT si unelte de dezvoltare avansate.
Pe FormulareOnline.ro formularele pot fi create cu ajutorul unei interfete usor de folosit de publicul larg, si pot fi accesate direct sau copiate catre orice alt site, blog sau cont de facebook. De fiecare data cand un formular este completat, detinatorul acestuia primeste un email cu datele introduse.
Alexandru Marias spera ca prin noul website atat utilizatorii individuali de Internet cat si firmele sa poata sa-si poata satisface nevoia de a primii date online de la orice utilizator de Internet, indiferent ca este vorba de formulare de contact, pentru comenzi sau studii de opinie.
“Pana acum persoanele care doreau un formular online trebuiau fie sa plateasca un dezvoltator web fie sa detina cunostinte avansate de programare in PHP si design HTML. De acum oricine poate crea un formular de contact, de comenzi, sau chestionar online usor si repid ( si cel mai important, gratuit ) iar formularul devine automat accesibil tututor celor care folosesc Internetul.” spune Alexandru Marias.
Formularele online create pot fi de la cele mai simple, folosite pentru a avea o simpla pagina de contact online, pana la cele mai complexe, folosite in chestionare si studii de opinie, si sunt protejate impotriva abuzurilor printr-un sistem avansat care asigura ca datele sunt introdu-se de oameni si nu de programe automatizate special concepute pentru a completa reclame sau informatii nesolicitate.
Alexandru Marias este un dezvoltator de software si site-uri web pasionat de proiecte inedite, care aduc ceva nou in peisajul IT autohton.